Макар и стабилно нарастваща като отрасъл, електронната търговия в България

...
Макар и стабилно нарастваща като отрасъл, електронната търговия в България
Коментари Харесай

Ултрамодерна Ecommerce платформа стартира през 2023

Макар и устойчиво възходяща като бранш, електронната търговия в България към момента търси своите принадлежности за директен път към европейския пазар. И в случай че до скоро стартирането на онлайн магазин беше задача с доста незнайни, то към този момент чакаме стартирането на нов артикул, който дава обещание да промени коренно промишлеността на ecommerce на локално равнище.

Това е - ново потомство онлайн платформа с високотехнологична архитектура, стотици функционалности, интеграции и услуги. Първата версия на платформата е в развой на разработка и се чака да навлезе на пазара през първата половина на 2023 година. А до тогава - описваме за неповторимите благоприятни условия, която тя ще донесе със себе си.

Какви са софтуерните нововъведения в NEXT BASKET?
NEXT BASKET се нарежда като модернист по голям брой параграфи, свързани с електронната търговия. Но всички те са вероятни на първо място с помощта на солидната софтуерна основа, върху която е построена платформата. В концептуалния и софтуерния дизайн на NEXT BASKET са употребявани:

* Микросървис архитектура , която подсигурява експедитивност, сигурност, редовност и еластичност на платформата;

* Облачен хостинг с виртуални сървъри за цялостна скалируемост на сървърното пространство и ниски разноски за поддръжка;

* Тест за неточности в кода , който покрива съвсем цялата платформа с прилежащите ѝ функционалности и интеграции;

* Готово решение за ERP система , съвместима с разнообразни типове организация на складовото пространство;

* Готово решение за складов фулфилмънт програмен продукт , подобаващ за потребностите на дребни, междинни и огромни търговци;

* Качествен автоматизиран превод на разнообразни езици, с опция за основаване на безграничен брой езикови версии на електронния магазин.

* Вградени функционалности за SEO оптимизация , които слагат отлична основа за положително класиране в търсачките;

* Инструмент за автоматизирано генериране на текстове , с алтернатива за ръчни усъвършенствания, оптимизации и корекции.

Или другояче казано - NEXT BASKET събира в себе си някои от най-високите софтуерни нововъведения, с цел да предложи първото по рода си решение вид “всичко в едно ” за електронна търговия от нулата.
Какви са разновидностите за съдействие с платформата?
В каталога на NEXT BASKET откриваме над 90 разнообразни интеграции, над 340 функционалности и тъкмо 112 услуги, свързани с развиването на. Всички те са обособени в разнообразни разновидности за партньорство, като главните други възможности са две:

* Използване на платформата като SaaS услуга. Това съставлява алтернатива за наемане на програмен продукт и независимо ръководство на магазина от страна на колегата против възнаграждение на месечна такса.

* 360-градусово обслужване от екипа на NEXT BASKET. В този вид, от сътрудниците се изисква само да обезпечат стоката в склад на платформата. NEXT BASKET поема всички по-нататъшни процеси, в това число правене на онлайн магазин, рекламни и маркетингови действия, депозиране, фулфилмънт, доставки и счетоводство.

За притежателите на физически магазини се предлага особено решение за отделяне на физическия си магазин като склад за предаване на колета.
За кого е подобаваща платформата NEXT BASKET?
Вариантите за съдействие с NEXT BASKET са замислени по този начин, че да покриват потребностите и условията на бизнеси с разнообразни потребности и размери. Това могат да бъдат:

* Собственици на функциониращи онлайн магазини , които търсят по-качествена услуги против по-изгодни условия;

* Производители на артикули и артикули , които към момента нямат лично онлайн наличие и личен електронен магазин;

* Собственици на физически магазини , които имат потребност от елементарно и напълно автоматизирано решение за верен старт онлайн;

* Големи компании , които търсят високотехнологично, бързо и несъмнено решение за онлайн търговия на разнообразни пазари, в разнообразни валути и на разнообразни езици.

По отношение на огромните корпоративни клиенти, NEXT BASKET предлага изцяло обслужване посредством спомагателни платени и безвъзмездни услуги. Сред тях са прът център на разнообразни езици, предаване на колета до 28 страни в Европа, опция за омниканална търговия и ERP програмен продукт за обмисляне и ръководство на запаси.

Колкото до разликата сред огромен и дребен търговец - от време на време тя зависи единствено от опита, експертизата и качеството на употребяваните технологии. Набор от съставни елементи, с които NEXT BASKET дава обещание да подтиква бързия напредък, напълно елиминирайки метода “проба-грешка ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР