Мъжкият национален отбор на България ще загрее за Волейболната лига

...
Мъжкият национален отбор на България ще загрее за Волейболната лига
Коментари Харесай

Националите загряват за Волейболната лига на нациите с турнир в Словения


Мъжкият народен тим на България ще загрее за Волейболната лига на нациите с другарски шампионат в Словения. Участието на " лъвовете " е по покана на словенската федерация. Надпреварата ще бъде от 21 до 23 май в Любляна. Съперници на нашите ще бъдат домакините, Сърбия и Германия. Тимът ни отпътува за Словения на 20 май.

След края на надпреварата съставът ни потегля непосредствено за италианския град Римини, където в " балон " ще се проведат всички мачове от ВНЛ (28 май-27 юни). Най-вероятно, поради по-близкото разстояние, пътуването ще бъде с рейс.

Старши-треньорът Силвано Пранди, който изведе френския Шомон с национала Георги Петров, до сребърните медали във Франция, ще дойде в България на 3 май, с цел да поеме управителните функционалности в подготвителния развой. В същия ден се чака към състава да се причислят Цветан Соколов и Мартин Атанасов.

Вчера първа подготовка направи Алекс Грозданов. Днес ще се включат Аспарух Аспарухов и Георги Сеганов. Последни за подготовката ще се причислят Георги Петров и Радослав Парапунов, който ще дойде от Съединени американски щати.

Поради заангажираност на столичната зала " Христо Ботев " подготовката на мъжете ще се води в зала " Левски София ", където към този момент започнаха заниманията си и волейболистките от женския народен тим.
 Любо Ганев: Искам да създадем условия за състезателите да упражняват целогодишно
Любо Ганев: Искам да създадем условия за състезателите да упражняват целогодишно

Целта на България – най-малко една двойка по плажен волейбол на олимпиадата в Париж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР