Мъжкият национален отбор на България ще открие приятелския турнир в

...
Мъжкият национален отбор на България ще открие приятелския турнир в
Коментари Харесай

Волейболните ни национали играят тази вечер с Нидерландия в приятелския турнир в Кавалезе

Мъжкият народен тим на България ще открие приятелския шампионат в Кавалезе с дуел против Нидерландия. Двубоят стартира в 22 ч. и ще е още един всекидневен дебют за треньора Пламен Константинов. Третият отбор в конкуренцията е международният първенец Италия.

Нашите ще се изправят против „ Скуадра адзура " в четвъртък още веднъж в 22 ч. Мачовете са подготовка на отборите за старта на Лигата на нациите. Двубоите с присъединяване на Италия ще бъдат излъчени директно по Rai Sport Sat.

Пламен Константинов не може да разчита на Цветан Соколов, Мартин Атанасов и Александър Николов. Те получиха по-дълга отмора поради клубните им шампионати. Соколов помоли треньорския щаб да го освободи от Лигата на нациите. Капитанът на националите желае да си почине, с цел да е на 100 % подготвен за европейското състезание и олимпийските квалификации.

Състав на България за дуелите в Кавалезе:

Георги Братоев, Георги Сеганов, Делчо Раев, Димитър Димитров, Денис Карягин, Аспарух Аспарухов, Николай Пенчев, Светослав Иванов, Алекс Грозданов, Светослав Гоцев, Николай Колев, Стефан Чавдаров, Мартин Божилов и Симеон Добрев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР