Мъжете, които се казват Димитър (и на Димитровден - 26

...
Мъжете, които се казват Димитър (и на Димитровден - 26
Коментари Харесай

Мъж на име Димитър прилича на майка си

Мъжете, които се споделят Димитър (и на Димитровден - 26 октомври честват имен ден), по волност на ориста постоянно наподобяват външно на майка си.

Енергията на името постоянно се отразява върху живота на даден човек, по тази причина е доста значимо по какъв начин да кръстим бебето.

Димитър идва от името на гръцката богиня Деметра, която е “отговорна ” за плодородието и земеделието.

Малкият Димитър постоянно боледува от ангина и грип, доста е придирчив и изисква непрекъснато нещо от околните си.

С възрастта здравето му укрепва, само че капризите му се трансформират в дебелоглав. Става доста волеви, мъчно е някой да му е конкуренция.

Умен е, находчив и не се плаши от работа. Преуспява в специалности, в които значимото е общуването с хора. Обожава уюта, комфорта и красивите дами.

Много е любвеобилен и без скрупули на съвестта захвърля остарялата си обич, щом се появи нова. Жени се няколко пъти, само че обича децата от всичките си бракове.

Майка му е огромен престиж за него до последния ѝ мирис. А той, до момента в който е жив, изпитва сантиментални усеща към всички представителки на нежния пол.

Димитър, който е роден през зимата, е подготвен да стане водач. Есенният е удобен, може да построи кариера на здравно занятие.

Летният е любвеобилен и ревностен, а пролетният е най-големият дебелоглав, само че и най-развитата персона в креативно отношение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР