Мъжът на колнелия Нинова – Митко Нинов, бе засечен да

...
Мъжът на колнелия Нинова – Митко Нинов, бе засечен да
Коментари Харесай

Нинова остана с пръст в уста! Хванаха мъжа й с чисто нова гъзарска кола, вози руса хубавица

Мъжът на колнелия Нинова – Митко Нинов, бе засечен да кара чисто нова кола Ауди А8. Фоторепортери на ПИК го сгащиха на бензиностанция, където някогашният шеф в петролния колос „Лукойл“ беше спрял. Елегантният мъж в костюм влезе в бензиностанцията, с цел да заплати на касата, като преди този момент грижливо изхвърли отпадък в кошчето до входа.

Ако е на фамилията, първокласното Ануди най евентуално е изпразнило б-цифрена сума от фамилната сметка на Митко и Корнелия, разясняват осведомени с пазара на колите у нас.

Мъжът на алената лидерка и досегашна министърка на стопанската система, е засечен да вози на предната седалка на баровското Ауди непозната руса красавица

Миналата година стана ясно, че брачният партньор на Нинова към този момент не е шеф в „Лукойл“. 55-годишният Митко Нинов дълго време беше началник на дирекция Развитие и употреба, само че постът понастоящем се заема от негов сътрудник, демонстрира информация в уеб страницата на компанията:

Докато беше шеф в мощната компания за горива, Нинов получаваше фрапантно по-висока заплата от социалистката, която доближаваше 30 хиляди лв.. Благодарение и на нея те съумяха да изучат сина си в един от най-скъпите университети в Съединени американски щати, като за образованието му са дали над 240 хиляди $.

Откакто влиза в „ Лукойл “, не без помощта на близкото другарство на корнелия с боса на българския клон на „ Лукойл“ – Валентин Златев, Митко постоянно е работил в лъскавия централен офис на компанията на столичния бул. „Тодор Александров“ 42, където постоянно паркираше беемвето си за 50 хиляди лв., до момента в който жена му медийно съчувстваше на бедните и онеправданите.

Шеметната кариера на приключилия за математик Митко Нинов стартира през далечната 1998 година, когато той е митничар по времето на Иван Костов. По късно, към този момент набрал опит, мъжът й си прави компания Интер план 3″, която развива консултантска активност. Преди да се изстреля до високите етажи на Лукойл“, той трансферира бизнеса си на роден милионер, прочут със своето „ Бентли“, който е непосредствен другар на аленото семейство.

Митко не е зает с делата на жена си, макар че я поддържа присъствено на всички партийни сбирки и манифестации. На 31 август двамата ще отпразнуват 32 години от сключването на брака си. Корнелия и брачният партньор й са израснали през няколко къщи в Мизия, само че се откриват едвам като студенти в СУ. Той е с 2 години по-голям от нея и учи дружно с кака й Руми. Именно сестрата на шефката на Българска социалистическа партия ги среща на студентски ваучър, след което двамата небрежно подвигат женитба и стават родители на наследник Рафаил, написа в. Ретро.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР