Мъж с психични отклонения е виновен за убийството на тримата

...
Мъж с психични отклонения е виновен за убийството на тримата
Коментари Харесай

Психопат стои зад стрелбата във Франция

Мъж с психологични отклонения е отговорен за убийството на тримата жандармеристи, станало в централната част на Франция, съобщи Новини.бг, базирайки се на Би Би Си. Мъжът, който умъртви трима френски жандармеристи и рани още един при тяхна интервенция при положение на фамилно принуждение, е открит мъртъв. Това заяви в Туитър вътрешният министър Жералд Дарманен.

Екипът на министерството на вътрешните работи е получил сигнал за домашно принуждение в село Сен Жуст. Когато пазителите на закона са се доближили към жилището, 48-годишният мъж е разкрил огън по тях. " Вследствие на стрелбата са починали двадесет и една годишният Арно Мавел, четиридесет и пет годишният Сирил Морел и Реми Дюпои (на 37 години) ", това е споделил вътрешният министър в Париж Жералд Дарманен, който е изказал своите съболезнования на околните на убитите.

Ръководителят на силовото ведомство е удостоверил информацията за ранения жандармерист. Министърът не е разкрил самоличността на потърпевшия, само че показал, че е нямало заплаха за живота му. " Служителят е получил прострелна рана в крайници. Нашите дейности не престават ", е споделил още Дарманен.

Министърът също е разказал, че дамата, подала сигнала, е била избавена. Той обаче не е разкрил детайлности към нейната идентичност. Според наличната към този миг информация четиридесет и осем годишният мъж е имал и проблеми със съда. Той е бил викан пред магистрати по дело за настойничество над деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР