Мъж, идентифициран като палестинец, живеещ в Газа, каза на Израелските

...
Мъж, идентифициран като палестинец, живеещ в Газа, каза на Израелските
Коментари Харесай

Хамас контролира групата за помощ на UNRWA в Газа, палестинец казва: запис

Мъж, разпознат като палестинец, живеещ в Газа, сподели на Израелските отбранителни сили на аудиозапис, че Хамас има директен надзор върху координиращата група на Организация на обединените нации доставката на филантропична помощ на територията.

В записите на телефонния диалог, получени от The Post, мъжът упрекна закъсалата Агенция за подкрепяне и работа на палестински бежанци в Близкия изток, известна като UNRWA, че е под властта на Хамас, като сподели на офицер от IDF, че терористът групата събира всички доставки.

„ Ситуацията е ужасна, тъй като филантропичните хора, тези, които дават отговор за филантропичната помощ, са крадци “, сподели разочарованият гражданин на Газа в записа.

„ Хамас държи ръцете си върху чиновниците на администрацията на UNRWA и ръководи UNRWA “, твърди той. „ От деня, в който те [Хамас] се издигнаха на власт, те поеха контрола над всичко. “

Мъжът също по този начин твърди, че Хамас се е погрижил входящите филантропични доставки да бъдат разпределени първо на личния му народ, за разлика от по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР