Мъж блудства с петокласничка в Стара Загора. Постът е бил

...
Мъж блудства с петокласничка в Стара Загора. Постът е бил
Коментари Харесай

Писъци огласиха Стара Загора! Мъж пресрещна петокласничка, завлече я към храстите и…

Мъж блудства с петокласничка в Стара Загора. Постът е бил оповестен в обществените мрежи от бащата на момичето, а задачата му е била да предотврати други такива случаи, съобщи „ Фокус “.

Той показа, че това се е случило през вчерашния ден към 14:00 часа в кв. „ Самара “ 2 в града. Петокласничката се е прибирала от учебно заведение и е пресрещната от възрастен мъж със сини работни облекла, шапка и сини очи.

Той я е хванал през кръста, опипвал я е и я е придърпал към храстите. Детето е съумяло да се измъкне и незабавно е разказало на родителите си. Те, от своя страна, потърсили помощ от съгражданите си, както и информация за камери в региона.

Иван, който е татко на момичето, показа, че е признателен на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и неговия екип, които още през днешния ден са се свързали с него, прегледали са записите от камерите и за негативно време са намерили възрастния мъж.

„ Извадили са записите и са подготвени да ги дават пред органите на реда. Вижда се по какъв начин я чака, пресреща и потегля да върви с щерка ми. Лошото е, че посредата на моста се стопират, камерата не хваща по какъв начин я обарва и я придърпва за кръста към храстите. После се вижда по какъв начин той свива вляво, посока кв. „ Самара “ 3, около детската площадка, а момичето ми продължава напред към кв. „ Самара “ 2. Благодаря доста на общината за съдействието. Оттук нататък ние ще предприемем съответните ограничения “, сподели бащата.

Към момента полицията към момента не осведомена със случая, само че това следва да се случи до няколко дни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР