Магията, като феномен, винаги е била тема на очарование за

...
Магията, като феномен, винаги е била тема на очарование за
Коментари Харесай

Ритуали със захар за разваляне на магия

Магията, като феномен, постоянно е била тематика на обаяние за хората от разнообразни култури и цивилизации.

От античните заклинания до актуалните ритуали, силата на магията е била търсена поради способността й да носи шанс, да лекува физически и прочувствени рани и да защищава от щета.

Но какво се случва, когато магията, която сте създали, се обърка или би трябвало да отмените магията на някой различен? Тук идва развалянето на магия със захар.

Развалянето на магия със захар е обичаен обред, който се употребява от епохи за противопоставяне на резултатите от отрицателни заклинания, унищожаване на проклятия и обезвреждане на злите сили. Ритуалът е елементарен, само че мощен и не изисква нищо повече от захар и мощно желание. Ето по какъв начин да извършите ритуала със захар за повреждане на магия:

Стъпка 1: Съберете материалите

Ще ви трябват захар, купа и лист хартия. Можете да употребявате всевъзможен тип захар, само че се предлага да употребявате сурова захар или кафява захар, защото се счита, че те имат повече заземяващи свойства.

Стъпка 2: Запишете желанието си

 ритуали със захар за повреждане на магия

Вземете листа и запишете желанието си, като ясно посочите какво желаете да неутрализирате или премахнете. Например можете да напишете: „ Развалям това проклинание и обезвреждам всички отрицателни сили “. Сгънете хартията на половина и я оставете настрани.

Стъпка 3: Изпълнете ритуала

Изсипете захарта в купата и я дръжте в ръцете си. Затворете очи и се концентрирайте върху желанието си, пресъздавайки по какъв начин заклинанието се обезврежда и всички отрицателни сили се разсейват. Кажете желанието си на глас и поръсете захарта върху хартията.

Стъпка 4: Изхвърлете захарта

Вземете хартията със захарта и я заровете в земята или я изхвърлете в кофа за отпадък. Можете също да го изхвърлите в тоалетната, в случай че предпочитате.

И това е! Ритуалът е приключен. Можете да повтаряте този обред толкоз постоянно, колкото желаете, според от това какъв брой мощна е магията или негативната сила, която се пробвате да неутрализирате.

В умозаключение, развалянето на магия със захар е елементарен, само че ефикасен обред, който се употребява от епохи за противопоставяне на резултатите от отрицателните заклинания и унищожаване на проклятия.

Това е мощен инструмент, който можете да употребявате, с цел да отбраните себе си и околните си и да върнете мира и салдото в живота си. Не забравяйте, че силата на този обред се крие във вашето желание, тъй че се концентрирайте върху задачата си и вярвайте в силата на магията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР