Магията е древен ритуал, който се извършва от хора със

...
Магията е древен ритуал, който се извършва от хора със
Коментари Харесай

Как да развалим магия с яйце

Магията е античен обред, който се прави от хора със специфична заложба. Още от предишното магиите се поделят на две разновидности – бели и черни вълшебства.

Белите заклинания се правят под въздействието на доброжелателни стремежи – за здраве, обич, шанс, благополучие и други Въпреки същността на желанията тези вълшебства имат негативен заряд, който трансформира житейския баланс.

По този метод стоят нещата и с черните вълшебства – те се основават, с цел да внесат неприятна сила в нечии живот под формата на заболявания, разлъка, несполуки или даже гибел.

 Яйце във вода Снимка: sanovnik.bg

За да разберете дали имате направена черна магия, то се нуждаете от едно яйце и 2/3 вода в буркан. Яйцето се счупва в буркана и се слага под леглото, на мястото на което лежи главата или покрай нея. Приспивате по този метод и сутринта наблюдавате цвета на яйцето - жълтък и белтък.

Ако то е бяло, сходно на сварено, то тогава вие имате наравена черна магия или сте акумулирани доста отрицателна сила. Жълтъкът дава отговор за вас самите, а белтъкът се отнася за силите в дома ви и външния свят, който ви заобикаля.

Как да развалим магия с яйце

Ето по какъв начин можете да се отървете от отрицателни въздействия благодарение на този наличен артикул.

- Този обред е изключително подобаващ, в случай че не сте намерили точното средство, с което ви е направена магията. В случая се нуждаете от четири сурови яйца. Тях би трябвало да поставите във всеки ъгъл от стаята и да ги оставите по този метод в границите на седем дни. Когато този интервал измине, би трябвало да вземете яйцата и да ги изхвърлите в течаща вода. Това може да бъде река, поток, язовир и така нататък След като сте пуснали яйцата, си тръгнете без да обръщате глава обратно. Ако се обърнете, можете да провокирате неприятната сила да тръгне назад след вас. След това е належащо отново да повторите ритуала с инспекцията за черната магия. Отново счупете яйцето и се уверете, че на сутринта то е сурово и транспарантно. Ако не е, то още веднъж би трябвало да извършите ритуала с яйце за прогонване на злите сили;

- Друг способ за повреждане на черна магия с яйца е да вземете едно и да започнете да го търкаляте по тялото, до момента в който изричате молитва на разум. Трябва да докоснете всяка част от тялото си, като движите от ходилата до главата и назад. Изречете молитва общо 40 пъти. Накрая счупете яйцето и го извхърлете в течаща вода. Друг вид е да го закопаете на място, което е безлюдно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР