Маги Джанаварова роди момиченце. Това е първото дете на 35-годишната

...
Маги Джанаварова роди момиченце. Това е първото дете на 35-годишната
Коментари Харесай

Маги Джанаварова роди момиченце от таен бизнесмен! Певицата кръсти първото си дете Елизабет

Маги Джанаварова роди момиченце. Това е първото дете на 35-годишната певица. Тя заяви щастливата новина през уикенда, откакто месеци наред публикуваше в обществените мрежи „ бременни ” фотография, с които демонстрираше разцвет и идеална форма. С таткото са кръстили детето Елизабет.

Щастливата млада майка разгласява в Инстаграм фотография на новородената Елизабет в ръцете на млад мъж, от чието лице се вижда единствено долната част. Смята се, че това е мъжът до нея, който певицата настойчиво крие от необятната общност. Според осведомени, той е предприемач с необятен набор на ползи. Детето също е снимано в тил и лицето му не е вижда, само че пък се вижда, че е пристигнало на бял свят с много дълга коса като за новородено.

„ Елизабет. На тази фотография е събрано цялото ми сърце и обич, силата и слабостта, цялата ми галактика ”, написа певицата в коментар към фотоса. Тя благодари на всички лекари, които са й помогнали да премине леко през бременността и раждането, както и на погрижилите се за новороденото бебе. Звездата е избрала столичната болница „ Токуда ”. Явно по време на бременността, макар щастливата й усмивка по фотосите, е имало проблеми. Това излиза наяве от думите й в Инстаграм: „ Благодаря на доктор Мария Атанасова, че извървя пътя с нас до момента в който Тя се появи, и не се отхвърли даже и в най-трудния миг! ”.

Изглежда, Маги е имала проблеми със зачеването, защото е написала думи на признателност и към един от известните столични лекари, които се занимават с ин витро оплождане. Това е доктор Иво Тодоров. Той обаче убедил звездата, че няма потребност да ползва методите на изкуственото оплождане. И се оказал прав. „ Благодаря на доктор Иво Тодоров за всичките години поддръжка и прелестно отношение. Той беше единствения доктор, даващ ми цялостното успокоение, че ще мога да забременея обикновено ”, написа още Маги. Очевидно преди да се появи дребната Елизабет, тя е имала и несполучливи опити за бебе.

Преди време Джанаварова показа в свое изявление, че не е била сюрпризирана, когато е разбрала, че чака дете. „ Беше си планувано ”, сподели тогава тя. И разкри, че не е трансформирала значително метода си на живот поради бременността, само че е трансформирала метода си на хранене. Продължавала да приема дребни порции, както преди, само че върнала в менюто си месото, откакто в продължение на 7 години била вегетарианка. Започнала да яде и риба, нараснала и дажбите си от млечни храни, които преди този момент избягвала. Всичко това е значимо за развиването на плода.

Въпреки че стана майка, към този момент певицата не възнамерява да става брачна половинка. Нито тя, нито мъжът й били почитатели на брака като институция. „ Но въпреки всичко, в случай че ми предложи да се оженим, несъмнено ще приема ”, не крие Маги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР