Магданозът е сред любимите ни подправки в кулинарията. Това зелено

...
Магданозът е сред любимите ни подправки в кулинарията. Това зелено
Коментари Харесай

Направете това и след няколко часа ще имате пресен магданоз в саксията – садиш сутрин, береш вечер

Магданозът е измежду обичаните ни подправки в кулинарията. Това зелено растение съумява да овкуси всяко едно ядене по необикновен метод. Да не приказваме за лечебните му свойства, които напълно не са за подценяване.

Много хора избират да си отглеждат растението в домашни условия. Така постоянно ще имат на разположение няколко зелени стръка и няма да се постанова да тичат до магазина. А и развъждането на подправката може да се случи по лесния метод – безусловно за няколко часа е допустимо да имате свежо растение, което да прибавите към салата или главното ястие.

Какво да извършите, в случай че желаете след няколко часа да имате магданоз?  С този трик магданозът ще е като току – що откъснат даже седмици, откакто е стоял в хладилника С този трик магданозът ще е като току – що откъснат даже седмици, откакто е стоял в хладилника
Една от най-любимите подправки в кулинарията, това е магданозът. Неговата витална нотка, мирис и усет придават комплектност на всяко ед...

Ще ви разкажем за един трик, който научихме напълно скоро. Все още огромна част от домакините го одобряват като фокус и не могат да си обяснят по какъв начин е допустимо процесите по никнене да протичат толкоз бързо.

Купете си пакетче семенца магданоз от профилиран магазин и ги оставете в съд с прясно мляко в границите на една вечер. На идващия ден си пригответе дребна саксия с почва вътре. Поръсете я със ситно стрита негасена вар и едвам по-късно засадете семенцата.

Полейте с вода, само че никога не прекалявайте. Почвата би трябвало да е влажна, само че не и прекомерно напоена с течност.

На идващия ден ще видите по какъв начин семенцата към този момент са покълнали. Опитайте и сигурно ще останете очаровани от бързината, с която пониква магданозът. Само няколко дни по-късно ще имате на перваза в кухнята си саксия, отрупана със зеленина и благоухание на обичаната ви фалшификация!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР