Магазини, собственост на полския търговец на дребно LPP (марки Reserved,

...
Магазини, собственост на полския търговец на дребно LPP (марки Reserved,
Коментари Харесай

Част от големите вериги магазини се върнаха в Русия

Магазини, благосъстоятелност на полския търговец на дребно LPP (марки Reserved, House, Cropp, Mohito и Sinsay), отварят още веднъж в Русия. В комерсиалния център Aviapark в Москва магазините Reserved и Cropp работят от 20 май. В тях няма опашки, а цените остават същите както преди затварянето. Mohito към момента не е наличен за гости. Някои магазини към този момент сменят табелите: Reserved ще се споделя Re, Mohito - M, Sinsay - " Sin ".

На 19 май търговецът на облекла LPP съобщи, че продава съветската компания на китайски консорциум и напуща Русия. Беше конкретизирано, че по съглашение на страните по договорката купувачът няма да придобие правото да употребява имената и комерсиалните марки на облекла, благосъстоятелност на полската компания, само че ще може да продаде всички артикули, налични на съветската компания.

Така резултатът от продажбата ще бъде прекратяването на групата LPP в Русия след 20 години наличие на този пазар, заключават от компанията.

Преди това компанията изцяло спря доставката на своите артикули за страната, вложенията и проектите за развиване, а също по този начин и онлайн продажбите на артикули от всички свои марки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР