Магазини на шведската модна марка за дрехи, обувки, аксесоари и

...
Магазини на шведската модна марка за дрехи, обувки, аксесоари и
Коментари Харесай

Напук на санкциите! Магазините H&M отвориха врати в Москва

Магазини на шведската фешън марка за облекла, обувки, аксесоари и артикули за дома H&M отвориха порти в Москва. За това написа каналът Mash Telegram. Съобщава се, че работата е обновена от търговски обект в столичния търговски център " Метрополис ". Също по този начин се отбелязва, че магазинът на марката е открит в «Авиапарк».

Твърди се, че цената на стоките се е нараснала фрапантно.

По-рано стана известно, че промоциите и специфичните предложения ще бъдат анулирани, а з акупуването на подаръчни документи ще стане невероятно.

Според Mash продукцията ще стигне за 50 седмици работа.

През юли марката дефинира крайна ликвидация, преди да напусне съветския пазар за 1 август, само че на оповестената дата магазините на H&M не отвориха макар известията за допустимо обновяване на работа и опашка от купувачи, които се бяха събрали.

Известно е, че клиентите стояха към 20 минути на входа на магазина, само че скоро защитата ги посъветва да се разотидат.

На 18 юли H&M разгласи, че приключва бизнеса си в Русия на фона на оперативни проблеми и нестабилна политическа обстановка. Освен това Хелена Хелмерсон, основен изпълнителен шеф на H&M Group, изясни, че компанията благодари на своите съветски чиновници за тяхната работа.

Източник: Лента.ру
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР