Мадрид. Електронното издание на белградския ежедневник Danas публикува любопитна статия

...
Мадрид. Електронното издание на белградския ежедневник Danas публикува любопитна статия
Коментари Харесай

Danas : Еколози предупредиха: Прекалената сексуална активност на туристите разрушава един от най-популярните плажове в света

Мадрид. Електронното издание на белградския всекидневник Danas разгласява любопитна публикация за един от най-популярните нудистки плажове в света - Плая де Кавалет на испанския остров Ибиса, на който са нанесени необратими вреди поради прекомерната полова интензивност на туристите.
„ Белият пясък е толкоз хубав, че няма нищо чудно в това, че се е трансформирал в наложително място за милиони туристи от целия свят, в това число за такива, които дават ентусиазъм на пристрастеността си “, написа изданието.
От редакцията са безапелационни – сексът е основният провинен за ерозията на фамозните пясъчни дюни на Плая де Кавалет, част от предпазен народен парк в Испания. Геолозите и биолозите настояват, че несъразмерната полова интензивност на туристите е нанесла вреди, които не може да бъдат поправени, и че цялата област е станала известна като място, в което слънцето е също толкоз горещо, колкото и половата интензивност. Броят на двойките, които вършат обич, скрити зад дюните, е толкоз огромен, че се е стигнало до унищожаването на редица чувствителни растителни типове.
От години се води акция за възбрана на секса на този плаж, само че наподобява туристите подценяват рекомендациите и заради тази причина управляващите обмислят налагането на санкции.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР