Любовта е сложен механизъм, който надскача привличането. За някои хора

...
Любовта е сложен механизъм, който надскача привличането. За някои хора
Коментари Харесай

5 начина, по които жените отблъскват мъжете без да го осъзнават

Любовта е комплициран механизъм, който надскача привличането. За някои хора пристрастеността и влечението са сигнал за обич, само че за други се изисква повече време, с цел да стартират да имат същински усеща и да признаят, че са влюбени. Понякога обаче нещата може да ви се костват не толкоз комплицирани. Намерили сте мъж, който харесвате ужасно доста и с който се чувствате добре. Искате да го впечатлите, да го задържите, пробвате се да го накарате да „ види “ какъв брой съвършена сте за него.

И тъкмо тук, без да желаете, можете да сгрешите, а това ще прогони мъжа, който харесвате толкоз доста. Има някои доста присъщи женски неточности, които по-скоро прогонват мъжа, в сравнение с да го притеглят.

1. Казвате на всички, че сте двойка.
Никога, в никакъв случай не прибързвайте с това изказване, в случай че не сте сигурни, че сте на един стадий във връзката. Ако сте още първоначално, не казвайте на света, че сте двойка. В множеството случаи ще уплашите мъжа до себе си и ще го накарате да избяга, преди да сте му дали късмет да ви опознае и да се влюби във вас. Когато той се почувства подготвен, сигурно ще разберете, че сте двойка. Преди това не е добра концепция да насилвате нещата без значение какъв брой го харесвате и какъв брой сте уверени, че той е мъжът за вас.
2. Непрекъснато го питате по какъв начин се усеща и какво изпитва.
Ако насилвате мъжа да ви се изясни в обич, това в действителност е последното, което ще направи. Никой мъж не обича да бъде притискан в ъгъла да признае възприятията си или да ви каже това, което желаете да чуете. Нещо повече – доста по-вероятно е той да избяга, мислейки ви за маниачка на тематика надзор, принцеса, златотърсачка, обезверена за внимание жена или още по-лошо – жена, чийто биологичен часовник тиктака.
3. Държите се ревностно.
Ако желаете да уплашите и прогоните гаджето си, има метод да го извършите за нула време. Това е проявата на ревнивост. Ако се държите ревностно, разпитвате го за това къде е бил и с кого, до момента в който не сте били дружно, вършиме злобливи мнения за негови приятелки или колежки, това е най-сигурният път към края на връзката ви още преди да се е задълбочила.
4. Взискателни сте.
Едно от нещата, които прогонва доста бързо мъжете, е женската придирчивост. Постоянното условие и очакване на похвали, свидетелството за обич и честност, потребността от внимание, похвали са единствено част от женските видове държание, които карат мъжете да се уплашат и да предпочетат свободата си. Ако се държите по този метод, той ще ви схване като нуждаеща се и прекомерно капризна, като жена, която желае непрекъснато да е залепена за мъжа си.

5. Мислите, че сте всичко, от което той се нуждае.
Всъщност, това въобще не е по този начин. Няма човек, който да се нуждае единствено и само от различен човек, с цел да бъде благополучен. Не и в здравословния смисъл на това разбиране. Би било сериозен проблем, в случай че очаквате той да зареже работата си, приятелите си, заниманията и ползите си поради вас. Не очаквайте той да желае да прекарва цялото си време с вас, просто тъй като ви обожава. Ако се цупите и мрънкате, карате го принудително да ви обръща повече внимание за сметка на останалите неща в живота му, той сигурно ще се уплаши и ще избяга, написа az-jenata.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР