Любовниците на футболиста Благой Георгиев - Благо Джизъса, нямат чет,

...
Любовниците на футболиста Благой Георгиев - Благо Джизъса, нямат чет,
Коментари Харесай

Бивши любовници на Благой станаха приятелки, двете ближат заедно любовни рани

Любовниците на футболиста Благой Георгиев - Благо Джизъса, нямат чет, а в последно време модата е да стават приятелки, научи HotArena.

Невинната допреди няколко години лолитка Куини-Алис Николова в този момент се е трансформирала в класическа силиконова мацка. Синеоката хубавица черпи опит от много по-възрастната и отракана кака - Лияна, която също е лежала в чаршафите на Ходещата Библия.

Двете ближат дружно любовни рани, постоянно си пишат и даже се виждат понякога. Близки на Куини разкриха, че сходни другарства не водят до нищо положително. Николова, която преди две години беше абитуриентка, претърпя доста тежко раздялата. Благо я заряза, с цел да пристане на рускинята Есмер, за която по-късно се ожени, а към този момент си имат и дете.

Българката дълго време търсила отговор на въпроса къде е сбъркала, с цел да загуби любовта на Благо. Най-очевидният отговор е силиконовите бомби и устни на Есмер, наричана от братушките съветската Анджелина Джоли. Куини-Алис бързо си направи изводите и се подложи на цялостна смяна. Красавицата наля силикон, който към този момент обилно демонстрира в обществените мрежи. Наблюдателни кибици означават, че скалпелът е прекосявал и през други елементи от тялото на досегашната лолитка. Самата Николова не крие външната интервенция в нейното разкрасяване.

" Красотата е симетричност ", написа в инстаграм Куини Алис и загатна за девиза на един от най-популярните пластични хирурзи в България.
Лияна от дълго време е предходна по пътя на силикона. Благодарение на прелъстителните си форми тя съумя да отнеме Благо Джизъса от неговата половнка Христина, до момента в който някогашната гимнастичка беше бременна. Футболистът въобще не се притесняваше от прелюбодеянието, само че в последна сметка беше изоставен от певицата. Тя останала афектирана, тъй като Георгиев не защитил нейната чест пред обществото, което нарочи Лияна за магьосница.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР