Е не е честно така… Когато наскоро журналист на БЪРД

...
Е не е честно така… Когато наскоро журналист на БЪРД
Коментари Харесай

Бивш лидер на СДС за Божанков: Като става въпрос за политици, общинари, шибек с фирма, арест няма, така ли?!

Е не е почтено така…
Когато неотдавна публицист на БЪРД извади револвер, всички го направихме мармалад тъй като не може по този начин да се вади оръжие без да ти е заплашен живота. Сега ще си отиде на съд, ще му вземат разрешителното за оръжие, пренощува в ареста и така нататък
Когато обаче на политико-мутреско сборище в Арбанаси, дете е простреляно с револвер, няма арест, няма повдигнато обвиняване, няма проблем, по този начин ли?! Понеже става въпрос за политици и някакъв шибек с охранителна компания, за чиновници на общината и някакви съмнителни притежатели на заложни къщи, които са се оплели в едно, когато става въпрос за такива хора, няма проблем, а?!
Не е редно това. Лицемерно е, а лицемерите си имат партия и са политически показани посредством ППДБ, останалите не могат и не би трябвало да мълчат за сходно нещо.
Ще ви дам образец от казармата, към момента има доста мъже, които са били и ще заловен защо приказвам. Ако си наряд, нещо те уплаши и извадиш оръжието на пост, ще ти се скарат, може и наказване някакво да има, само че ще е да изчистиш нещо и макс ден в ареста за “неправилно боравене с оръжието ”.
Ако обаче си наряд и си оставиш автомата някъде с цел да отидеш до тоалетна, в случай че някой вземе този автомат, създаде изстрели рани различен, какво съгласно вас ще се случи с това войниче откакто се върне от тоалетната?? Точно по този начин, мигновен арест, боен съд и години в затвор.

Не може да разпъваме на кръст публицист, тъй като не ни харесва какво написа, а за мутри и политици в оргия, за по-сериозен грях, да мъчим.
П.С. Всички ли мутри в България ще работят с ППДБ на изборите?! Преди най-малко имаше многообразие, играеха с всички, в този момент монопол ли са постигнали тези “почтени ” момчета и девойки от хубавите университети?! Егати страната.
От Facebook профила на Борис Марков, някогашен водач на СДС
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР