Любовните разочарования определено са дали на Симона Загорова повече усет

...
Любовните разочарования определено са дали на Симона Загорова повече усет
Коментари Харесай

Ето по какъв тип мъже си пада Симона Загорова

Любовните разочарования несъмнено са дали на Симона Загорова повече нюх към мъжете. След като гласовитата наследничка на Глория претърпя болката от раздялата с таткото на детето си, през днешния ден тя повече от всеки път знае какво да търси в един мъж.

Дъщерята на поп фолк примата не залага на провокативни изяви сходно на други свои колежки, само че това не ѝ пречи да се радва на любовта на хиляди почитатели във и отвън обществените мрежи. Освен с гласовите си данни и чаровна визия Симона има и още един гений, с който впечатлява феновете си - поддържа собствен кулинарен блог.

Що се отнася до мъжете - към момента не е ясно дали след раздялата с бащата на щерка си Галина, певицата има нов мъж до себе си, само че пък са ясни изискванията, които той би трябвало да покрие, с цел да завоюва сърцето ѝ.

Дъщерята на Глория признава, че е много ревностна и че за нищо на света не би деляла избраника си с други дами. Освен на верността на своя сътрудник, тя държи мъчително и на честността и откритостта. Ако мъжът до нея има секрети, значи няма да се получи.

"Важно е да мога да разгадавам на половинката си ", споделя Симона и добавя, че изключително омразно ѝ е по време на среща събеседникът ѝ да гледа в телефона.

"Мразя някой да си гледа в телефона, когато сме дружно на масата. Така виждаш, в случай че някой има интерес към теб. Гафове постоянно ще има другояче на първа среща ", отбелязва тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР