Любопитно Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в

...
Любопитно Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в
Коментари Харесай

Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в Hell’s Kitchen България

Любопитно Ожесточен женски конфликт и открит бойкот довечера в Hell’s Kitchen България Красавицата Соня против началната учителка Галя в кулинарен двубой за оставане в надпреварата  Александра Грамова 5 март 2020, 12:59
ази вечер от 21:00 часа феновете на NOVA ще видят по какъв начин младата секта в женския тим ще продължи да играе основна роля в алената кухня, само че финалът няма да е с предупреден край, макар изобилието от подмолни тактики и удари под кръста. В идния епизод ще станем очевидец на кулинарен двубой сред две надъхани за победа дами, а победителката ще получи преимущество, което ще ѝ разреши да завоюва освен съществени позиции в Hell’s Kitchen България, само че и да се бори за място най-малко в едно мъжко сърце. При мъжете черната овца в тима ще се трансформира в най-хубавата опора за капитана на кухнята, като в допълнение синята бойна машина ще проработи в синхрон в името на сполучливия край на вечерната резервация.

След като една част от женския тим постепенно и методично трансформира началната учителка Галя в същински новобранец в кухнята и началник Ангелов я прати на изправителен изпит, то тимът на „ опитните “ при дамите отвърна на удара и хубавицата Соня беше посочена като едно от най-слабите звена в кухнята. Сложните взаимоотношения, които могат да се родят в един женски колектив, ще изправят кулинарния блогър против сезонния готвач в яростна борба за утвърждението на началник Ангелов. Предстои да разберем и дали дуелът за оставане в Кухнята на Ада ще задълбочи делението сред двата лагера или пък ще стане знамение, което да сплоти женската половина на Hell’s Kitchen? Със сигурност единствено една ще победи и ще полети от благополучие, че е натрила носовете на останалите. Коя ще бъде тя ще разберем довечера в новия епизод на кулинарното съревнование.

Вечерната резервация в Hell’s Kitchen България и този път ще изправи началник Ангелов пред същинско тестване. Капитаните в синята и алената кухня ще се опитат да дърпат юздите на експертите с желязна ръка, с цел да съумеят да нахранят гостите на Hell’s Kitchen България. Присъствието на ВИП посетители в ресторанта ще вдигне градуса на напрежението в кухните. Сините ще извършват комплицирани поръчки на кралицата на хубостта Жени Калканджиева и нейните прелестни приятелки, а алените ще готвят за Тити Папазов и част от първенците на България по баскетбол. Ще съумеят ли готвачите да нахранят специфичните посетители на ресторанта ще разберем напълно скоро. Как ще приключи решаващата вечер в Hell’s Kitchen, кой ще напусне кулинарното шоу за постоянно и кой ще получи втори късмет – гледайте Hell’s Kitchen България довечера по NOVA от 21:00 часа.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen, както и във Фейсбук страницата на предаването. Всички пропуснати епизоди може да гледате в NOVA PLAY, а най-интересното от предаването във Vbox7.com.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР