Любопитни финансови казуси се заформиха между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София,

...
Любопитни финансови казуси се заформиха между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София,
Коментари Харесай

Любопитни финанси казуси се заформиха между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София

Любопитни финансови проблеми се заформиха сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, които би трябвало да бъдат решени, защото са от голяма важност за лицензирането на даден клуб, научи Sportal.bg. Става въпрос за няколко привлечени в ЦСКА 1948 футболисти, които са минали през ДЮШ на Литекс, а на по-късен стадий и през тази на “Армията”. За тях алените дължат обезщетения на клубовете, в които те са играли като юноши.

Именно подобен играч е Марио Топузов. 21-годишният нападател подписа с ЦСКА 1948 преди година, а алените би трябвало да платят отплата на Литекс.

Поради тази причина управлението на ЦСКА 1948 пробва от лятото на 2020 година да се свърже с сътрудниците си от ЦСКА-София, само че към този момент връзката е безуспешна. Тъй като въпросът директно визира лиценза на клуба, ЦСКА 1948 е уведомил БФС, че отборът от “Армията” не е дал фактура и банкова сметка, на която да бъдат преведени парите. През това лято ЦСКА 1948 притегли още няколко играчи, подвизавали се в школата на Литекс преди 2016 година или в тази на ЦСКА-София след 2016 година, за което още веднъж се дължат обезщетения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР