Любителите на спортните залози отдавна не е необходимо да посетят

...
Любителите на спортните залози отдавна не е необходимо да посетят
Коментари Харесай

Мобилни екстри - няколко клика до печалбата

Любителите на спортните залози от дълго време не е належащо да посетят кварталния букмейкърски пункт, с цел да създадат своите прогнози. Вече е задоволително да се отвори компютърът или телефонът, с цел да се валидира съответния бет единствено с няколко клика. А това към този момент е и единствената алтернатива от известно време насам, откакто наземни букмейкърски пунктове към този момент не действат и за момента няма изгледи да се завърнат.

В подобен случай кое устройство е по-удачно да се употребява - преносим компютър или смарт телефон? Това зависи от самостоятелните желания, а и от съответната активност. При регистрация в уеб страницата на
букмейкър е по-удобно да се употребява компютър, защото би трябвало да се вкарат данни, изисквани от оператора. Но пък в придвижване е по-бързо и удобно решение да се прибегне към мобилното устройство - въпреки всичко го носим на всички места със себе си, до момента в който не всеки път имам ноутбук подръка. А и версията да вземем за пример е изцяло идентична като функционалност с уеб разновидността на уеб страницата на българския букмейкър.

Коефициентите са едни и същи, без значение от употребяваното устройство

Потребителите получават идентични услуги, без значение дали избират да употребяват онлайн платформите за
залози през компютър или мобилно устройство. Това, което интересува най-често играчите, са коефициентите. Няма по какъв начин те да се разграничават сред уеб и мобилна версия, легалните оператори не позволяват такива разминавания.

Функционалностите също се резервират, т.е. всички типове
залози и промоции са налични както през преносим компютър, по този начин и през смарт телефон. Не на последно място дизайнът и навигацията също са съобразени по този начин, че да са оптимално user friendly. Надеждните онлайн букмейкъри държат равнището на услугата им да е високо, без значение какво устройство употребява клиентът. Затова водещите компании за онлайн бетинг наложително залагат на адаптивния дизайн, с цел да могат техните платформи да бъдат комфортни за достъп от смарт телефони или таблети с разнообразни размери на екрана.

Кога е за предпочитане да използваме мобилните екстри?

Лесно е да се досетим. Когато сме в придвижване или когато нямаме достъп до компютър, то телефонът се трансформира в главен или напряко единствен вид за реализиране на
залог. А значимо ли е да се бърза? В някои случаи - да. Ако потребителят избира лайв прогнозите, а до момента в който тече определеното от него събитие няма друга алтернатива, то остава да се употребява мобилната версия или мобилно приложение, където такова е налице.

Ето образец. Пътуваме в метрото, до момента в който върви мач сред Ботев Враца и Славия. Виждаме, че домакините повеждат, само че сме уверени, че “белите ” ще намерят метод да изравнят. Избираме алтернатива за
залози онлайн и залагаме за идващ гол на Славия. Докато се приберем вкъщи или стигнем до компютър, може и да е късно.

Или пък различен образец. Събрали сме се с другари и гледаме мача ПСЖ - Манчестър Сити от Шампионската лига. Домакините повеждат, само че сме уверени, че “гражданите ” имат сили да извърнат мача, а в тази обстановка коефициентите са най-изгодни. Само с няколко клика вършим
залог за Ман Сити, без да прекъсваме диалога с приятелите и гледането на самия мач. А опциите, които дават мобилните екстри, се простират оттатък посочените образци.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР