Любимият инспектор на родните тв зрителки – Черкезов от сериала

...
Любимият инспектор на родните тв зрителки – Черкезов от сериала
Коментари Харесай

Дани Ангелов срещнал новата си в църква, бившата му чака дете от новия си мъж

Любимият контрольор на родните тв зрителки – Черкезов от сериала на Нова тв „ Братя ”, е срещнал новата си половинка Петя в църквата . Това разкри самата булка преди дни. Актьорът Даниел Ангелов, който изигра известния облик от криминалето, подписа втори брак в края на септември, а по Коледа най-сетне разбули тайната към тази своя нова връзка. Оказва се, че е бил разведен цели 3 години преди да се запознае с настоящата си половинка. Бившата му жена също се била омъжила за различен и даже очаквала дете от него.
Дани Ангелов се срещнал със брачната половинка си Петя едвам преди година. „ Ние се засякохме на едно събитие в църквата, в която вървим. Там се видяхме за първи път ”, описа младоженката в изявление за Би Ти Ви. Макар че връзката им се е развила доста бързо, началото не е обещаващо. Актьорът не крие: „ Моето първо усещане беше: „ Тази какво ми се... такова? ”. Беше една... малко глътнала бастуна и важничеше. И аз като цяло си крещя: „ Красиво момиче, явно, само че по-добре – далеко! ”, спомня си Ангелов. Петя също не била с положителни усещания. „ Не го харесах. Дори споделих на моите приятелки: „ Този, в случай че ми е брачен партньор, няма да го изтърпя и две минути ”. Но Бог има възприятие за комизъм ”, разяснява младоженката. Всичко това става в края на предходната година. Влюбеният артист бързо оповести за връзката си малко след запознанството с Петя, като стартира да пуска фотоси с нея в обществените мрежи. „ Уикенд ” първи заяви за новата обич на звездата от „ Братя ”. През лятото стана ясно, че влюбените са се сгодили, а се ожениха в последния ден на септември.

Актьорът предложил брак пред 30 души на едно от тепетата в родния град на обичаната си – Пловдив . Той бил приготвил букет от 29 рози – съгласно броя на годините на булката, а предлагането било снимано със скрита камера. С хора от църквата създали реплика на фотоси на филм за вярата в Бог. Младоженецът се правел на режисьор, качил Петя на тепето, сякаш с цел да я интервюира, а там била аранжирана маса, имало розови листенца и свещи, той паднал на колене, а приятелите му били сложили възглавничка, върху която да се подпре. Той обаче не запомнил да я употребява. На тепето били родителите и сестрата на булката, които се криели. Дани излъгал, че няма пръстен, тъстът му в оня миг излязъл пред щерка си и подал пръстена. По този метод алегорично дал благословията си за бъдещата женитба. Отговорът на Петя пристигнал бързо и, несъмнено, бил „ Да ”.

Младоженката е 15 години по-млада от своя брачен партньор. Този януари той би трябвало да навърши 45 години, а тя занапред ще закръгли 30 лазарника. Актьорът не се тормозил от разликата във възрастта, само че Петя се страхувала, че като по-възрастен той може да си отиде от този свят преди нея. Дани я успокоявал с възприятие за комизъм: „ Само кажи, ще уредим ти да си първа ”.

Сватбата била със 150 посетители. За булката най-важни били роклята и украсата, а за младоженеца – осветлението и музиката. Двойката още не бърза да има деца. Дани има момче и момиче от първия си брак, а Петя избира да се наслаждения умерено на връзката си с него и чак по-късно да ражда. Двамата желали да изградят постоянен брак, поради което им било значимо да имат задоволително време, с цел да се опознаят, преди да основават общо поколение. Според Ангелов главната неточност на младите фамилии е, че се втурват да вършат всичко едновременно – да купуват жилище, да основават деца, преди да се са опознали задоволително добре. Това унищожава връзката. Той желал да избегне сходни неточности.

Какво го е разделило с предходната му брачна половинка – Мариана? Актьорът приказва с доста положително възприятие за майката на двете си деца и твърди, че преди да се разведе с нея, е направил всичко допустимо да резервира фамилията си. Той е уверен, че Мариана също е дала най-хубавото от себе си. Нещата обаче по този начин и не се получили и през 2018-а двойката публично се развела. Връзката с Петя се случила цели 3 години по-късно. „ Всичко беше доста почтено, доста от сърце. С Мариана се разделихме по взаимно единодушие, с доста обич, тя има нов брачен партньор, даже чака дете сега ”, изясни артистът. Той е безапелационен, че не поучава хората да се развеждат при първия проблем, само че когато е опитано всичко, с цел да се опази фамилията, а проблемите не престават, е по-добре да се постави точка, в сравнение с да се живее в мъка. Децата му сега се чувствали добре, тъй като и двамата им родители са щастливи. Те прекарвали пълноценно време и с майка си, и с татко си, което било най-важното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР