Джулиана Гани вече е скелет като фолк дивата Галена. За

...
Джулиана Гани вече е скелет като фолк дивата Галена. За
Коментари Харесай

Джулиана Гани се стопи в „Капките“

Джулиана Гани към този момент е скелет като фолк дивата Галена. За разлика от смядовката, еротичната моделка не се е стопила с инжекции, а от нерви около „ Като две капки вода ”, където се изявява всеки понеделник.
От началото на присъединяване си в хитовото шоу тя е свалила цели 5 кг. и се усеща в съвършена форма, само че почитателите й я подлагат на критика, че е прекомерно кльощава. Теглото й е под 50 кг., което е прекомерно малко за растежа й от над 1,72 см. Джулката е по-слаба даже от ученическите си години.

„ Благодарение на „ Като две капки вода “ доста потиснах суетата си. Представете си какъв потрес е за кифла като мен да се гледа в огледалото с брада, мустаци, гола глава и със стойката на мъж. Вече го одобрявам като подбив. Първият ми мъжки облик бе паметен – Мерилин Менсън. Труден и характерен облик, за който имах доста подготовки. Образът самичък по себе си ме кефи, само че когато се видях в огледалото, щях да припадна “, призна Джулиана, която дава всичко от себе си в шоуто.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР