Любимите актьори Филип Аврамов и Мая Бежанска стягат сватба на

...
Любимите актьори Филип Аврамов и Мая Бежанска стягат сватба на
Коментари Харесай

Филип Аврамов и Мая Бежанска ще станат семейство в края на този месец

Любимите артисти Филип Аврамов и Мая Бежанска стягат женитба на 24 януари. Двамата ще станат семейство 10 година откакто изиграха такова в комедийния сериал „ Домашен арест “.

Това ще е и първата им среща на театралната сцена, откогато завоюваха благосклонностите на тв феновете като Анастасия и Костадин Коцеви. Общият им театър се назовава „ Сватба със закъснител “ и е продукция на театралната къща на сътрудника им Фахрадин Фахрадинов - Фери Арт.

Премиерата е на 24 януари в Театро, а на идната вечер ще я играят и във Варна. Втората дата за София е 8 март, като цените на билетите са по 25 лева Режисьор e Николай Гундеров. Освен Аврамов и Бежанска вземат участие още Тони Минасян, който е превел пиесата на Робин Хаудън, както и Христина Джурова, позната като проститутката на Калин Врачански Лина, от сериала „ Братя “, и Илияна Лазарова от „ Пътят на достойнството “.

Сюжетът на пиесата демонстрира какво се случва броени минути до сватбата. Под брачното легло на Бил (Филип Аврамов) цъка същинска бомба със запалителна примес от заплетени обстановки, изненадващи обрати, непредвидени събития и избухлив комизъм. Бил, който дружно с ергенския си живот може да се раздели и с същинския, а Рейчъл от непрекъсната брачна половинка може да се окаже краткотрайна, написа show.blitz.bg.

Мая Бежанска играе камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване. Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с другари, съпрузи или бъдещите си годеници, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал създателят, споделят от Фери Арт.

Филип Аврамов разкрива, че „ Сватба със закъснител “ е ситуационна комедия, което допуска доста смях. „ Моят воин е лъжецо-мазач, тъй като не желае да поеме отговорностите за своите дейности “, издава още Фицата.

След насилствената карантина той се усеща по-спокоен, тъй като към този момент вижда по какъв начин се случват нещата в театралния отрасъл. „ Бъдещето не е за огромните зали, а за дребната форма “, прибавя артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР