Любимата дестинация на вътрешния туризъм за Нова година сред богатите

...
Любимата дестинация на вътрешния туризъм за Нова година сред богатите
Коментари Харесай

Къде бяха богатите руснаци на Нова година

Любимата дестинация на вътрешния туризъм за Нова година измежду богатите руснаци беше Санкт Петербург, а Малдивите се оказаха най-популярният курорт. Това излиза наяве от изследването на организацията за пътешестване и даване на услуги RS TLS от Руската общоприета банка, оповестява РИА Новости.

Според анализатори по време на пандемията на ковид богатите руснаци започнаха да преглеждат по-отблизо градовете в страната. По този метод най-популярните дестинации бяха Санкт Петербург, Карелия, Алтай, Краснодарска територия (Сочи) и Камчатка.

Като цяло по-голямата част от ваучерите през новогодишния сезон 2020-2021 са издадени на Малдивите. На второ място са ОАЕ, по-специално Дубай. В топ 5 са Сейшелските острови. Занзибар и Турция.

По-рано беше обявено, че най-скъпата дестинация за пътешестване от Москва за новогодишните празници е Дубай. Двупосочният самолетен билет ще коства 216,8 хиляди рубли. Вторият ред от класацията е за полет от Хабаровск до Москва и назад. Това ще коства 203 хиляди рубли. На трето място са билети до Владивосток от Москва и назад - 178,1 хиляди рубли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР