Лю Бижу – луксозна верига швейцарски хотели, предлага апартаменти за

...
Лю Бижу – луксозна верига швейцарски хотели, предлага апартаменти за
Коментари Харесай

Уникален разкош по време на карантина

Лю Бижу – първокласна верига швейцарски хотели, предлага жилища за карантина по време на пандемията от ковид. Цената за нощувка варира сред 800 и 2 хиляди $. Срещу солидната сума всеки, решил да прекара в лукс 14-дневната изолираност, получава лична доставка на храна от персонален готвач, частен състезателен салон, спа център и даже работен кабинет.

Гостът може да си направи и тест за ковид-19, който е на стойност 500 $. При предпочитание и против 1800 $ може да се обезпечат и по две визити дневно от здравна сестра, или целодневни лекарски грижи против 4800 $.

Ръководството на хотелската верига решило да преустрои част от стаите си в първокласни жилища за карантина, с цел да резервира работата на своя личен състав, който е към 60 души. Така приспособили обичайните услуги, предлагани от хотела в Цюрих, към новите условия за изолираност по време на пандемия.

За да оказват помощ на здравните служащи, които са на първа линия в битката със болестта от веригата оферират безвъзмезден престой, несъмнено в не толкоз първокласните си стаи, за лекари и сестри, претрупани от изключителните смени. Разбира се всеки, нуждаещ се от заслон или топла храна на фона на спешната обстановка също е добре пристигнал, безапелационни са от управлението на Лю Бижу.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР