Лятото отмина, времето захладня и все по-често посягаме към изкушаващите

...
Лятото отмина, времето захладня и все по-често посягаме към изкушаващите
Коментари Харесай

Диетични храни, от които НЯМА да отслабнете

Лятото отмина, времето захладня и все по-често посягаме към изкушаващите храни, които да ни накарат да се почувстваме по-добре. Ако пък вие сте измежду упоритите хора, които наблюдават какво хапват и преценяват менюто си, като включват в него диетични храни, то тогава наложително би трябвало да знаете, кои храните “капани ” за вашата диета.

Мюсли

Овесени ядки, сушени плодове и ядки – това е най-честото наличие на желаната закуска. Така в 1 ч.ч готово мюсли има към 500 калории и 30 г мазнини, както и предостатъчно количество захар. Като прибавите към всичко това пълномаслено мляко и сами ще разберете за какво не отслабвате.

Плодово кисело мляко

Противно на общото мнение киселите млека с късчета плод не са потребни нито за фигурата, нито за здравето ни. В обезмаслените млека пък, производителите постоянно прибавят захар, с цел да бъдат по-вкусни. Затова в случай че желаете в действителност потребно кисело мляко, изберете натуралното.

Смути и фреш

Пресните плодове са доста потребни и безусловно нужни за дневното ни меню. Но единствено в случай че са пресни. В смутита и о изключително в прясно изцедените сокове се губят потребните фибри, а захарта се съхранява в непроменено количество и попада бързо в кръвта, като води до сериозен скок на инсулина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР