Лятото наближава, а с него и нови незабравими емоции. Чудиш

...
Лятото наближава, а с него и нови незабравими емоции. Чудиш
Коментари Харесай

Зодиите, които ще правят най-много секс през лято 2017

Лятото наближава, а с него и нови незабравими страсти. Чудиш се какво те чака през идващите месеци и ще ги прекараш ли с някого? Ако си измежду тези четири зодии, ще имаш буйно лято, с доста секс и невероятни страсти ;)

Всички останали зодии също няма да са на изсъхнало, само че може би в случай че си измежду тях, би трябвало да се ориентираш към някоя от тези четири късметлии в хороскопа. Така приятните страсти са ти обезпечени ;)

Водолей – те обичат бавния секс, дългата любовна игра и романтиката в леглото. Това това ги чака Водолеите, за тях ще бъде горещо лято, с доста обич и секс. Нищо чудно и да срещнат половинката си през идващите месеци:)

via GIPHY

Близнаци – те са измежду непостоянните сътрудници, обичат секса, само че не с един и същи човек. Представителите на тази зодия ги чака буйно лято и доста секс с разнообразни сътрудници. Приключенията за тази зодия предстоят ;)

Скорпион – една от най-сексуалните зодии в хороскопа. Скорпионът не може без секс, а знае по какъв начин да го прави. Ето за какво и лято 2017 ще е горещо за представителите на тази зодия:)

via GIPHY

Везни – и те ще са късметлии, чака ги доста секс и то запаметяващ се, тъй като те са едни от най-страстните в зодиака. Ако сте измежду представителите на тази зодия, подгответе са за незабравимо лято ;) 

И още зодии и секс: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР