Лятото е в самото си начало, всички пускат снимки от

...
Лятото е в самото си начало, всички пускат снимки от
Коментари Харесай

Моето лятно бягство... в града

Лятото е в самото си начало, всички пускат фотоси от морето, а нас ни притискат периоди и мейли. Има моменти, в които ни се желае да се скрием от лудницата на всекидневието, само че в това време не можем да „ отпрашим “ към морето или планината. Точно тогава на помощ идва обичаното ни колело, с което можем да си откраднем малко време единствено за себе си – било то в края на работния ден или през уикенда. Дори не ни би трябвало съответен маршрут, само че пък концепцията за някакъв проект постоянно носи чувство за успокоение.



Затова този път проектът не е динамичната градска среда, а паркът. За благополучие, София дава няколко благоприятни условия в това отношение, тъй че да се почувстваме надалеч от шума, графиците и мисълта какво още веднъж да сготвим за вечеря. Това му е хубаво на лятото – че можем да прекарваме повече време на открито и да го използваме даже и за поддържане на положителната си форма. А в този случай с изключение на, че презареждаме батериите прочувствено, го вършим и физически, тъй като карането на колело ни дава онази доза сила, с която да си върнем тонуса в по-топлите дни.



Имаме си и съвършения съдружник в лицето на модела от, който е може би и най-бюджетният модел от серията. Това обаче не значи, че не има всички преимущества на потвърдилите се по-високи класове от серията. Напротив, дава ни прелестен комфорт и сигурност, до момента в който се насочваме на своето лятно бягство, даже и в тези (извън)градски условия. Дава ни и концепция за това какво тъкмо да облечем, тъй като ние, Момичета, постоянно караме със жанр, а в този случай си имаме съвършения бял тишърт със закачливата щампа Funday. Комбинирахме го с бели дънки, които обожаваме да носим през топлите дни и, несъмнено, добавихме бели кецове. Един монохромен тоалет, който постоянно наподобява стилно. Особено на колело.



И в случай че вие си търсите своето, а още не сте го разкрили или пък се оглеждате за по-бюджетен вид, ви споделяме, че в случай че до 1.10.2022 година посетите магазин на DragZone,  можете да си купите велосипед на погашение със стоков кредит от. Кредитът е без оскъпяване, с 0% рента и без такса, като се изплаща на 6 равни вноски. Първата вноска се заплаща на касата при покупката в магазина (важи и за онлайн поръчка), а останалите 5 се финансират със стоков заем от. Още ли се колебаете?



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР