Лястовичка моя, толкова добре ни беше заедно, но изглежда, че

...
Лястовичка моя, толкова добре ни беше заедно, но изглежда, че
Коментари Харесай

Пет неизправности в колата, при които е по-добре да се отървете от нея веднага

Лястовичка моя, толкоз добре ни беше дружно, само че наподобява, че е време да се разделим, без да се сбогуваме! Нещо сходно на всеки водач рано или късно би трябвало да се каже във връзка с обичаната му кола. Има доста повреди и неизправности, само че има и такива, при които ремонтът може да бъде излишно комплициран и безценен. В сходни обстановки е най-добре да промените цялата кола. Ето за какви съответни " диагнози " приказваме?
1. " Аквамен " `Пет

Изисква се рядко злощастие, с цел да съумеете да изкъпете обичаната си кола във вода до страничните прозорци. Понякога обаче е задоволително да оставите колата на паркинга по време на значителни превалявания и наводнения. Автомобил, който е погълнал вода вътре, след това ще се сблъска с цялостен куп повреди и неизправности, само че най-важното е, че ще стартира да ръждясва бързо. Или другояче казано, би трябвало да махнете тази кола от живота си допустимо най-бързо.
2. " Куцата кобила " `Пет

Интересен факт: общата цена за ремонт на автоматизирана трансмисията на автомобил от всеобщия сегмент, който е на 10-годишна възраст в половината от случаите надвишава пазарната стойност на същия автомобил. Ето за какво имаме отлична причина да помислим дали си коства да сменим транспортното средство, когато зародят сходни проблеми със скоростната кутия. При колите от премиум сегмента нещата са още по-зле. И по този начин, ние се отнасяме към колата по същия метод, както би постъпил всеки уважаващ себе си каубой.

3. " Куршум в гърдите " `Пет

Друг извънредно безценен детайл за ремонт е моторът на автомобила. Проблемите със захранващия блок могат да бъдат разнообразни. Но няма нищо по-скъпо от главен ремонт на мотора. Ако нямате шанс, тогава цената на всички процедури може да доближи съвсем половината от цената на автомобила. В днешно време главен ремонт на силовия тракт може елементарно да коства 6 000 - 7 000 лева, а в някои случаи даже повече.
4. " Криви крайници " `Пет

Ако някой има криви крайници, това не е от огромно значение. Основното е човек да бъде добър. Но що се отнася до колите, такова отношение е неправилно. Автомобил с нарушена геометрия на каросерията към този момент не е обичан автомобил, а източник на безкрайни проблеми. Висококачественият ремонт на развалена каросерия ще докара до загуба на доста пари, според от степента на разбъркване на геометрията. Най-често от такава машина е по-лесно да се отървете.
5. " Гнила душа " `Пет

Не е известно сигурно дали има авто Страшен съд, където Богът на моторите и Дяволът на цилиндрите правят оценка степента на разложение на тялото. И двамата обаче могат да бъдат самият притежател. Ръждата е сериозен проблем. Ако корозията е местна, тогава можете да се отървете от нея. Ако обаче ръждата към този момент е минала в положение на повсеместна заради обстоятелството, че е била пусната или не е открита в точния момент, тогава такава машина има единствено веднъж - за скрап.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР