Луната е в знак Везни до 22:39 ч на 2

...
Луната е в знак Везни до 22:39 ч на 2
Коментари Харесай

Луната ни проверява днес

Луната е в символ Везни до 22:39 ч на 2 март

Точно в подобен миг някой е бил огрян от мисълта, че “Красотата ще избави света”. Чувството за хубост и естетика е самостоятелно. Създавайте хубост към себе си, работете над своята осанка, с цел да наблегнете по-силно вътрешната си хубост. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Луната в този знак придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Човек може да се колебае дълго време сред всички плюсове и минуси, да търси както преимущества, по този начин и дефекти, да мисли, само че да не стига до еднопосочни заключения.

Затова отлагайте значими решения за по-подходящи времена.

Уязвими стават бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Луната е на луфт от 16:10 ч до 22:40 ч. Не предприемайте нищо ново и значимо, не купувайте.

В 22:40 ч Луната минава в символ Скорпион.

Продължава 19 лунен ден до 22:09 ч на 2 март (от 20:54 ч на 1 март)

На деветнадесетия лунен ден Луната подлага на инспекция всички хора. Ако преминете този тест сполучливо, ще бъдете възнаградени обилно и богато. Ако пробата е отвън вашите сили, ще загубите всичко, което не заслужавате. Проверката се прави, с цел да може човек да покаже: дали в действителност се нуждае от всички богатства, които го заобикалят. Възможно е без тях той да не може да съществува. И е допустимо те да са просто непотребен разкош, който пречи на работата и развиването. Житейските полезности на всеки от нас са разнообразни - 19 лунен ден ще покаже кой от какво има потребност.

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив.

Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и тогава чак да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Да не се стартира нищо ново, защото по-късно евентуално ще приключи с неуспех.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности. Съзнанието е замъглено. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо.

Много е уместно за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи с близките. Сексът е добре да се заобикаля.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 22:09 ч на 2 март до 23:25 ч на 3 март

17 безоблачен ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Време за освобождение от страховете. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се стартира цикъл на обучение, на учене. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите. Подходящо е да се посети църковен храм.

Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР