Собственичка на побойник на XL, която беше убита от собственото

...
Собственичка на побойник на XL, която беше убита от собственото
Коментари Харесай

Собственичката на XL побойник, убита от собственото си куче, е заснета да танцува с куче убиец в смразяващ TikTok

Собственичка на хулиган на XL, която беше убита от личното си куче, се е снимала по какъв начин щастливо танцува с кучето единствено месеци преди нападението, лишило живота ѝ.

23-годишната Никол Мори празнуваше рождения си ден, когато по-рано тази седмица беше нападната от две от четирите кучета в парцел в региона на Федамор в графство Лимерик, Ирландия.

Нови фрагменти демонстрират собственичката, за която се твърди, че се е отнасяла с животните „ като със личните си бебета “, в по-щастливи времена с кучетата. Видеото, оповестено в началото в TikTok, демонстрира по какъв начин госпожа Мори танцува и се смее с домашния си любим в кухнята си, до момента в който на назад във времето се възпроизвежда аудио.

Озаглавен „ моето момче “, клипът е оповестен през декември и вижда по какъв начин госпожа Мори назовава голямото куче „ моят наследник “, до момента в който пази породата гамен XL против възходящото придвижване, призоваващо те да бъдат неразрешени. В насложен тон тя можеше да бъде чута да споделя, че не й пука, в случай че хората считат, че той наподобява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР