Луната е в знак Скорпион до 10:26ч на 29юли Когато

...
Луната е в знак Скорпион до 10:26ч на 29юли Когато
Коментари Харесай

Подходящо време за уединение

Луната е в символ Скорпион до 10:26ч на 29юли

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни прекарвания, демонстрират податливост към отмятане и сръдни. Време, в което се демонстрират мощни пристрастености и стремежи. Човек е по-активен в сравнение с в другите интервали, демонстрира настъпателност, сдържаност, непоносимост, колебливост, нараснала сензитивност към засегнатост. Не би трябвало да се вземат прибързани решения. Често се появява възприятие на ревнивост през тоз интервал.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Продължава 8 лунен ден до 15:04ч на 28 юли (от 13:50ч на 27 юли)

Ден на измененията. Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща. Метафорично „ изгаряме” от вътрешната страна.

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Работа: по-добре е да отложите финансовите интервенции. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове.

Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. В този интервал се предлага да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Внимавайте за пожари и повреди.

Следва 9 лунен ден от 15:04ч на 28 юли до 16:16ч на 29 юли

Счита се за мрачен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, получават главоболие, имат разнообразни неудачи. Денят към който би трябвало да се отнасяме деликатно, тъй като в него се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало.

Този лунен ден е първия сериозен ден от лунния цикъл. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Може да се проявят вашите недостатъци, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Този лунен ден може да се назова ден за излекуване на кармата.

Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Благоприятно е за осъществяване на диагностика. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало доста да са деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

10 безоблачен ден – Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо време за усамотение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отсрочи го отложете. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР