Луната е магичният спътник на планетата Земя, който всяка вечер

...
Луната е магичният спътник на планетата Земя, който всяка вечер
Коментари Харесай

Какво не трябва и трябва да правим при нарастваща Луна

Луната е магичният сателит на планетата Земя, който всяка вечер се появява в небето, с цел да припомня за своята хубост. Освен като небесно тяло Луната е известна със своето въздействие върху настроенията, мислите и възприятията на хората. В взаимозависимост от етапа, в която се намира, тя може да носи разнообразни смисли.

Най-общо Луната минава през 4 етапи – новолуние, първа четвърт, пълнолуние и трета четвърт. Първите две етапи се характеризират с повишаване на Луната, до момента в който тя не извърши формата си и доближи пълнолуние. След тази фаза стартира още веднъж да понижава своите размери.

Какво би трябвало да вършим или да заобикаляме при възходяща Луна

Новолунието най-общо се свързва с раждането на индивида. За това този интервал се характеризира с активност, прохлада, интензивност и приток на нови сили. Затова тези дни се смятат за уместно време, в което да изграждате положителни привички.

Също по този начин е целесъобразно да се стремите да бъдете на открито, да пътувате, да спортувате, да се отдавате на разноски и пресен въздух. Новолунието е интервалът, в който би трябвало да балансирате емоционалността си и да хармонизирате своята сила. Хранете се уравновесено, бъдете дейни и се грижете за своето здраве.

Растящата Луна е време за възстановяване, по тази причина е уместно да извършите процедури за кожата си – масла, разтривки, кремове и други Паралелно с повишаването на луната, получавате и нови сили. Затова е целесъобразно да започнете разнообразни инициативи, да се отдадете на бизнес хрумвания и да повярвате в триумфа си. Също по този начин се усилва прочувственото напрежение, като това ще изисква от вас да бъдете по-балансирани и смирени.

 Растяща Луна

В интервала на растяща Луна е целесъобразно да избягвате диетите, защото няма да имате триумф с тях. В това време гладът се укрепва, както и потребността от сила. Затова вашият калориен банкет ще нарасне и мъчно ще загубите тегло. Ако това е вашата цел, би трябвало да се храните много по-умерено от нормално.

Също по този начин, е целесъобразно да избягвате тежки физически натоварвания, комплицирани интервенции или бизнес проекти. Важно е да балансирате силата си и да не се отдавате на ненужно натоварване, защото това може да ви се отрази отрицателно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР