Луна отново шашна публиката Певицата, която има напъни да стане президент,

...
Луна отново шашна публиката
Певицата, която има напъни да стане президент,
Коментари Харесай

За пари ли закъса? Луна се разделя с баровското си жилище

Луна още веднъж шашна публиката

Певицата, която има напъни да стане президент, продава супер първокласното си жилище. Пентхаусът се намира на пъпа на столицата и е обзаведено по финален вик на модата.

То е разположено на триста квадрата и е в действителност доста съвременно и баровско.

Разбира се чалга динозавърката не заяви първа новината. След като бе разкрита обаче русокоската изясни,

в типичния си жанр, че й идва в доста да заплаща на личен състав, с цел да се грижи за големия й апартамент. Затова го продава и стяга куфарите, с цел да живее на морето.

„ Морето постоянно ме е привличало неудържимо. Там желая да пребивавам, вместо да се блъскам в тази душна столица. А и да заплащам луди пари, с цел да подкрепям голямото си жилище, в което съвсем не пребивавам “, съобщи Луна.

Намерението й обаче стана ясно откакто лъсна в обществената мрежа обявата за продажбата.

„ Имот с непреходна стойност, в топ локация на първа линия.Съчетава градска и естествена среда.Обзавеждането е неповторимо, с мебели от три континента, преплитащи разнообразни култури и допринасящи за триумф в живота.

Уникални дизайнерски решения, които носят уют, улеснение и естетика “, четем в обявата. В нея не се показва цената, която евентуално се договаря на четири очи.

Въпреки обясненията на Луна се прокрадва подозрението, че е закъсала за пари и по тази причина бърза да се отърве от суперлуксозното си жилище. Другото е двуличие!

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР