Диктаторското“ тримандатно президентство на Доналд Тръмп е силно тревожно“ и

...
Диктаторското“ тримандатно президентство на Доналд Тръмп е силно тревожно“ и
Коментари Харесай

„Диктаторският“ план на Доналд Тръмп за три мандата на президентството, тъй като той „преоформя партията по свой собствен образ“

„ Диктаторското “ тримандатно президентство на Доналд Тръмп е „ мощно обезпокоително “ и демонстрира, че той е „ преоформил партия по негов облик “, сигнализира специалист.

Бившият президент изнасяше тирада пред Националната оръжейна асоциация в събота в Далас, когато предложи концепцията за трети мандат на поста, в случай че завоюва президентството през ноември - макар че е срещу конституцията на Съединени американски щати. Говорейки пред тълпата, той сподели: „ Знаете ли, FDR 16 години – съвсем 16 години – той беше четири мандата. Не знам, ще ни считат ли за три мандата? Или два мандата?

В отговор някои от поддръжниците му в тълпата започнаха да викат „ три “. Тръмп по-рано е предложил концепцията за трети мандат даже по време на предизборна акция през 2020 година, макар че 22-рата корекция, която беше призната след четвъртия мандат на Франклин Делано Рузвелт, лимитира президентството до два мандата.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Тръмп предлага три -term президентство в речта на NRA, само че това нарушава конституцията

Индърджит Пармар, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР