Звездите на Top Gear Пади Макгинес и Крис Харис се

...
Звездите на Top Gear Пади Макгинес и Крис Харис се
Коментари Харесай

Звездите на Top Gear отново тръгват на път за BBC след катастрофата на ужасите на Фреди Флинтоф

Звездите на Top Gear Пади Макгинес и Крис Харис се завръщат в Beeb за ново шоу след злополуката на ужасите на Фреди Флинтоф.

В шокиращи подиуми някогашният играч по крикет, 46, получи тежки лицеви пострадвания и счупени ребра след отблъскващ случай на тестовата писта на шоуто на BBC One в Съри през декември 2022 година След злополуката Top Gear беше публично отсрочен предходната година за „ обозримо бъдеще “, обаче Пади и Крис още веднъж потеглят на път.

Дуото се събра още веднъж за чисто ново шоу за пътешестване, което има работно заглавие Paddy and Chris: Road Trippin. Сериалът на BBC ще изследва по какъв начин хората в Европа подхождат към живота, до момента в който остаряват, до момента в който роденият в Болтън комедиант, 50, и автомобилният публицист, 49, се пробват да разкрият „ тайните за дълъг и пълностоен живот “.

Говорейки за това, че ще работи още веднъж с сътрудника си от Top Gear, Пади сподели в изказване: „ Очаквам с неспокойствие да се върна на пътя с Крис Харис. Не толкоз с неспокойствие чакам да споделям лимитирано прос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР