Алън Шиърър избухна в Нюкасъл, след като техните играчи отлетяха

...
Алън Шиърър избухна в Нюкасъл, след като техните играчи отлетяха
Коментари Харесай

Алън Шиърър избухна, докато Нюкасъл и Тотнъм се подготвят за „лудия“ приятелски мач в Австралия

Алън Шиърър избухна в Нюкасъл, откакто техните играчи отлетяха за Австралия незабавно след последния мач от сезона на Висшата лига, с цел да се изправят против Тотнъм в другарски мач в сряда.

Мачът би трябвало да се играе на Melbourne Cricket Ground, като тимът на Eddie Howe също ще се изправи против тим от A-League All Star в петък. Както Нюкасъл, по този начин и Тотнъм показаха мощни тимове за мача, измежду които са Кийрън Трипиър, ​​Александър Исак, Бруно Гимараеш, Хюн-Мин Сон и Джеймс Мадисън.

И Шиърър дефинира мача като " вманиачен ", като се има поради, че доста от участващите играчи също може да вземат участие за своите национални тимове на Евро или Копа Америка идващия месец, което значи, че няма да получат доста отмора преди началото на новия сезон във Висшата лига през август.

„ Можете ли да си визиите, че в случай че сте състезател, който играе на Копа Америка или на Евро 2024, би трябвало да извършите това? Лудост. Лудост “, сподели Шиърър в BBC Match Of The Day. „ Изобщо не бих се зарад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР