Община Ямбол започна полагане на нова пътна маркировка по улиците

...
Община Ямбол започна полагане на нова пътна маркировка по улиците
Коментари Харесай

Пролетно обновяване на пътната маркировка започна в Ямбол

Община Ямбол стартира полагане на нова пътна маркировка по улиците на града. С приоритет се работи в регионите към учебните заведения и детските градини, както и на местата, по които има най-интензивен трафик. Постепенно ще се маркират и второстепенните улици.

За булеварди, първостепенни улици и маркировка пред учебни заведения и детски градини, на изпълнителя е предоставена технологията и типа на маркировката да бъде профилирана, леден пластик с висока светлоотразителност и продължителност при мокро време.

Към момента Общинското дружество " Комунални и обредни действия " оформя и клетките за паркиране на актуализирания паркинг на улица " Батак " до централния кооперативен пазар. Предстои да бъдат маркирани и всички останали новоизградени паркинги.
 Снимка 665784
Източник:

От общината напомнят, че през последните месеци са построени нови и разширени паркинги в кварталите " Каргон ", " Златен рог ", " Зорница ", " Възраждане ", като са обезпечени нови места за паркиране.

А другояче пътната маркировка се обновявала всяка година. Община Ямбол разполага с техника за полагане на пътна маркировка вид маркировъчна багра, която се поставя по второстепенни и третостепенни улици от общинското дружество.

Община Ямбол приканва водачите да съблюдават разпоредбите, да минават със съобразена скорост и нараснало внимание през местата, на които се работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР