Алек Младенов отнася невиждан хейт в обществото заради това, че

...
Алек Младенов отнася невиждан хейт в обществото заради това, че
Коментари Харесай

Първият ерген на България изригна срещу Алек: Мошеник

Алек Младенов отнася невъобразим хейт в обществото поради това, че изостави двете девойки на финала на шоуто. Той даже нямаше доблестта да се изправи против тях, а им остави видео известие.

Ерген N1 е на екскурзия в Китай. Не пропусна опцията да разяснява Алек Младенов. Бившият фитнес инструктор употребява фрагменти от един от най-хубавите български филми на всички времена- " Опасен сексапил ", в който Тодор Колев играе изпечен шарлатанин. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова.

" За който не схваща посланието- песента и отрязъка са от остарелия български филм " Опасен сексапил " сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни дами с оферти за брак, а по-късно ги ограбва с... " Опасен сексапил ", изяснява почитателка на Стоянов в коментар под поста му.

Феновете на предаването са безапелационни, че изборът на ерген върви в низходяща последователност. Най-достойният до в този момент се остава Виктор Стоянов, който се държеше достойноб ии не даваше целувки на всяка. Имаше доблестта да предложи брак на Виктория Капитонова, само че двамата не съумяха да основат връзка в действителния живот.

" Ти беше най-достойният Ерген! И лъчение, отношение, държа се на състояние, не се мляскаше с всяка, просто класа над идващите момченца ", написа почитателка. " Срещу теб да тичат… ", разяснява и Мила Михова, която тази година бе коментатор на предаването в " Преди обед ".

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР