Експерт по хигиена на дома и кожата разкри точно защо

...
Експерт по хигиена на дома и кожата разкри точно защо
Коментари Харесай

Избягвайте „варенето“ на кръв в тъканта – отстранете лесно с естествен домашен артикул за £1,70

Експерт по хигиена на дома и кожата разкри тъкмо за какво не би трябвало да поставяте гореща вода върху облекла, изцапани с кръв.

Няма нищо по-лошо от това да получите жестоко леке ​​върху обичания си чифт дънки или тениска. Ако вие или вашето дете в миналото сте падали от колело, препъвали сте се, порязвали сте се или сте имали кръвотечение от носа, евентуално кръвта е шапка върху облеклата ви. И няма да ви е непознато да знаете какъв брой мъчно е да премахнете сложни петна.

Persil UK сподели: „ Проблемът е, че петната от кръв не са просто остарели червени петна. Петното от кръв е органично леке, което значи, че е цялостно с протеини, а протеините са програмирани да се свързват дружно при нагряване, което ги кара да се втвърдяват бързо в облеклата ни. "

Мери Футър, която е известна като мадам Суит, събра над 800 000 почитатели онлайн за своите препоръки и трикове по отношение на почистването и хигиената. Тя споделя, че когато става въпрос за унищожаване на петна от кръв, можете да употребявате елементарен д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР