Лудориите на Константин нямат край, поне ако съдим по това,

...
Лудориите на Константин нямат край, поне ако съдим по това,
Коментари Харесай

Фънки и Константин се забавляват в градина с марихуана

Лудориите на Константин нямат край, най-малко в случай че съдим по това, което прави и не пропуща да покаже в профила си в обществените мрежи. Поп фолк изпълнителят, който постоянно се е славел със закачливия си манталитет, този път в действителност съумя да втрещи всички, написа Шоу Блиц.

Коцето е в компанията на правилния си приятел Фънки посред градина от... канабис. Това, което вършат двамата в нея обаче, е хем занимателно, хем скандално. За това свидетелстват спорните мнения под видеото.

Константин и този път не изневери на себе си и съумя още веднъж да шашне всички във виртуалното пространство. " Гледахте ли ни във Фейсбук, чада мои... ", написа артистът под паметния кадър, който незабавно провокира вълна от мнения. Към видеото той е написал само: " С Фънки мачкаме наред... ".

Далеч по-интересно се оказва и видеото, в което Коцето и Фънки са в потресващ тип и явно в царството на канабиса. От мнения под него излиза наяве, че това е градина във Виена, тъй като в случай че беше у нас, най-вероятно двамата щяха да дават много пояснения. Без подозрение щяха да си имат и проблеми със закона.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР