Лудогорец завърши наравно 1:1 с Олимия Любляна в първи мач

...
Лудогорец завърши наравно 1:1 с Олимия Любляна в първи мач
Коментари Харесай

Словенци удържаха слаб Лудогорец в Разград

Лудогорец приключи наедно 1:1 с Олимия Любляна в първи мач от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. На „ Хювефарма Арена “ първенецът на България не съумя да покаже добра игра и ще би трябвало да търси другото си лице в Словения след седмица.

Гостите откриха резултата още в 14-ата минута, когато Аслак декор Витри не почисти по най-хубавия метод и топката попадна в Тими Елшник, който не се поколеба да матира Серджио Падт. Другата неприятна вест за Ивайло Петев от началото на мача беше травмата на Квадво Дуа, довела до насилствена промяна на 3-милионното ново попълнение в офанзива. На негово място се появи Матиас Тисера.

В края на полувремето въпреки и Лудогорец да не сътвори изключително положителни положения съумя да изравни с попадение на Доминик Янков. След почивката темпото на игра напълно спадна. Гол на домакините беше анулиран поради засада на Кирил Десподов. Най-чистото състояние през второто полувреме беше удар с глава на Спас Делев и добавката, като вратарят на гостите направи двойно избавяне.

В трети кръг спечелилият от този конфликт ще играе против някой всред Жалгирис (Литва) или Галатасарай (Турция). Загубилият отива в Лига Европа, където ще спори съа изгубилия от двойката Динамо (Хърватия) – Астана (Казахстан).

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР