Лудогорец ще гони влизане в групите на Шампионската лига пряко

...
Лудогорец ще гони влизане в групите на Шампионската лига пряко
Коментари Харесай

Лудогорец срещу Малмьо по MAX Sport 3

Лудогорец ще гони влизане в групите на Шампионската лига директно по Българският първенец има да наваксва пасив от 2 гола против Малмьо
Лудогорец ще се опита за трети път в своята история да влезе в групите на Шампионската лига. За задачата българският тим ще разчита на безапелационна победа с повече от 2 гола разлика против шведския отличник Малмьо. Решителният конфликт за Лудогорец е във вторник вечер от 22:00 часа и ще се излъчва директно по.

Задачата пред българския първенец е много сложна, защото възпитаниците на Валдас Дамбраускас бяха тотално надиграни в първия мач и записаха загуба с 0:2. Добрата вест за Лудогорец е предстоящото завръщане на намиращия се в страхотна форма Кирил Десподов, който пропусна първия дуел в Швеция поради наказване.

По същото време – във вторник от 22:00 часа, ще излъчат и още два от реваншите в плейофната фаза на Шампионска лига. По е конфликтът сред ПСВ Айндховен и Бенфика, като португалците имат преднина от 1 гол от първия конфликт в Лисабон. По Ференцварош семейства на швейцарския Йънг Бойс, като първият дуел сред двата отбора беше същинско представление и приключи с триумф 3:2 за отбора от Берн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР