Ловци на духове от Великобритания твърдят, че са видели три

...
Ловци на духове от Великобритания твърдят, че са видели три
Коментари Харесай

Ловци на духове видяха три призрака в британски музей

Ловци на духове от Англия настояват, че са видели три призрака и даже са съумели да осъществят контакт с един от тях. Срещата на запалянковците със съществата от отвъдното се осъществила в музей в Западен Йоркшир, където те били на обиколка след специфична спогодба с управлението на институцията.

Водачката на групата Полин Дей влезнала в музея дружно с тридесет и двама съидейници на 27-ми май и прекарали вътре близо шест часа. Според нея и останалите ловци на духове в този ден в действителност доста им провървяло, тъй като съумели да видят три призрачни фигури (на мъж, жена и дете) и да влязат в контакт с тях.

Привиденията се появили в карета от Викторианската ера, която била един от експонатите в музея. За страховитата среща споделя и ловецът на призраци Кет Клей.

Тя доближила каретата и видяла едвам забележима тъмна фигура на жена. В този миг до нея пристигнал и различен член на групата, прочут с умеенето си да поддържа връзка със същества от отвъдното. Той също отбелязал, че в стаята има свръхестествено наличие.

 Духове

По-късно Клей забелязала облиците на мъж и дете наоколо до първия хипотетичен дух. Според нея в каретата е имало цяло призрачно семейство, което евентуално е живяло през Викторианската ера.

Малко след тази среща един от присъстващите направил спиритуален сеанс и осъществил връзка с духа на дамата. Мъжът попитал призрачната дама дали тя е била в каретата по-рано и дамата дала отговор утвърдително.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР