Лошото качество на съня е най-честата причина за хронична умора.

...
Лошото качество на съня е най-честата причина за хронична умора.
Коментари Харесай

,,Не ми се прави нищо”: 5 начина да се отървете от хроничната умора

Лошото качество на съня е най-честата причина за хронична отмалялост. Изследванията демонстрират, че потреблението на електронни устройства директно преди заспиване може доста да утежни качеството на съня. Това се дължи на резултата на синята светлина върху тялото: денем тя дава сила и облекчава сънливостта, а през нощта, в противен случай, нарушава циркадните ритми , допринасяйки за развиването на диабет, сърдечни болести и затлъстяване.  

Дългосрочният стрес е втората причина за хронична отмалялост, която води до безсилие на организма. Учените са открили, че човек, изложен на непрекъснат стрес, остарява с 40% по-бързо от подобен, който се е научил да управлява въздействието на външните фактори върху прочувственото си положение.  

Често не е допустимо да се отървете от непрекъснатата отмалялост заради хранителни дефицити. Липсата на желязо, витамин D, витамин B12, фолиева киселина, както и нарушеният метаболизъм могат да доведат до понижена устойчивост, хронична отмалялост и даже меланхолия. Причината за безсънието може да бъде дефицит на фибри, калций, магнезий и витамини A, C, D, E и K. Всичко това пречи на тялото да си почине и да се рестартира, натрупвайки отмалялост. 

Ние предлагаме потвърдени с проучвания тактики, които ще ви оказват помощ да възстановите силата и салдото в живота си, премахвайки чувството за хронична отмалялост. 
 Ето 5 метода да се отървете от хроничната отмалялост  Ето 5 метода да се отървете от хроничната отмалялост  Ето 5 метода да се отървете от хроничната отмалялост  Ето 5 метода да се отървете от хроничната отмалялост
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР