Съобщава се, че херцогът на Съсекс ще посети Обединеното кралство

...
Съобщава се, че херцогът на Съсекс ще посети Обединеното кралство
Коментари Харесай

Защо Меган не пуска децата да отидат във Великобритания при дядо им?

Съобщава се, че херцогът на Съсекс ще посети Обединеното кралство идващия месец, с цел да участва на службата по случай 10-ата годишнина на Invictus Games, която ще се организира на 8 май в катедралата Св. Пол в Лондон.

Въпреки че появяването на Хари към момента не е доказана, има трима души, които сигурно няма участват и това са херцогинята на Съсекс и двете им деца принц Арчи и принцеса Лилибет.
                             

В последния епизод на A Right Royal Podcast, озаглавен A Right Royal Jam, водещите Андреа Каамано и Еми Грифитс, както и кралският редактор на HELLO! Емили Неш, беседват с кралския редактор на The Daily Telegraph, Хана Фърнес, за вероятното посещаване на Хари, като Хана разкрива за какво Меган и децата няма да пътуват до Обединеното кралство.

Смята се, че крал Чарлз отчаяно желае да види внуците си, но Меган Маркъл не желае да ги води в Обединеното кралство. Тя и брачният партньор ѝ принц Хари имат обтегнати връзки с кралското семейство и двете им дребни деца са прекарали доста малко време с тях.
                             

Смята се, че с вярата да поправи разрушените връзки, монархът е отправил специфична молба към Съсекс. Говори се, че кралят е поканил Меган и Хари да прекарат лятото в Балморал, само че кралският коментатор Шарлот Грифитс не счита, че Меган ще одобри поканата.

Тя споделя: „ Дори и Хари да отиде, не мога да си показва Меган да се причисли с децата, в действителност е тъжно. “

По време на изява в TalkTV Шарлот допусна, че „ няма метод “ Меган да се интересува от посещаване в Балморал: „ Меган в никакъв случай не е била запалена по селския кралски живот. Искам да кажа, можете ли да си я визиите да скита в планините цяло лято? Виждам по какъв начин Чарлз обезверено желае да види децата и протяга ръка към Меган и Хари. Балморал в действителност е идеалното, умерено място за събиране. “ , сподели вътрешен човек пред Page Six.
                             

Меган не се е прибирала в Обединеното кралство от погребението на кралицата през септември 2022 година Тя реши да пропусне коронацията на крал Чарлз през май 2023 година, което означаваше, че Хари трябваше да участва самичък.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР