Лора Крумова отново е драстично напълняла, видя HotArena.Журналистката бе уловена

...
Лора Крумова отново е драстично напълняла, видя HotArena.Журналистката бе уловена
Коментари Харесай

Лора Крумова отново удари 100 Кила

Лора Крумова още веднъж е фрапантно напълняла, видя HotArena.

Журналистката бе уловена да отива към постройката на бТВ в един от последните си работни дни, преди още веднъж да остане на улицата. Припомняме, че Крумова съумя да се уреди като зам. основен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, което обаче отпадна от ефира поради покъртително невисок рейтинг. Тъкмо със завръщането си в бТВ някогашната водеща се бе мобилизирала и беше почнала постоянно да посещава фитнес залата. Тренировките бяха почнали да дават резултат, само че проблемите в специалността умъртвили ентусиазма й и тя зарязала повдигането на гири. 

Килограмите, които била стопила, се върнали неотложно, освен това двойно и блъснала стотака на кантара. Дори тъмните облекла, с които тв звездата се носи от години, не са способни да скрият обилните й форми. Заради наедряването тя била принудена непрестанно да дава отговор на неуместни въпроси на близки и познати, включително и дали не е бременна, защото коремчето й си личало под всеки тоалет. Всъщност журналистката напълно се окръгли след раждането на второто си дете, през 2018 година, когато беше на 39. 

И двете й деца са от половинката й Сотир, който е ски и сърф инструктор. През лятото двамата още веднъж демонстрираха любовта си обществено на плажа на къмпинг Градина, където отмарят на каравана всяка година. Двойката има и по-голям наследник Явор, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР