Локомотив (Мездра) сдаде първото място след 0:0 като гост на

...
Локомотив (Мездра) сдаде първото място след 0:0 като гост на
Коментари Харесай

Боруна свали Локо от върха

Локомотив (Мездра) сдаде първото място след 0:0 като посетител на Боруна (Царева ливада). Срещата e от 19-ия кръг на Северозападната Трета лига. Домакините би трябвало да съжаляват, че взеха точка, а не три. Те имаха задоволително благоприятни условия за победа. Най-чистите положения пропиля Иван Иванов, който в двете полувремена се измъкна по един път самичък против вратаря, само че не съумя да го надиграе. Накрая пък футболист на Локомотив мазета топката от голлинията. Ръководството на Боруна благодари на футболистите си за мощното показване.

Треньорът на тима Илиян Трифонов съобщи пред Sportal.bg:

„ Голямо „ БРАВО “ на момчетата. Изиграха тактически съвършено мача. Раздадоха се и преследваха успеха до последния съдийски сигнал. Такъв би трябвало да виждаме нашия тим. За това работим всеки ден. Показахме, че можем и би трябвало да го вършим във всеки идващ мач “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР